onsdag den 4. marts 2015

Resveratrol

Nu vil verdens førende eksperter sætte fokus på Resveratrol; Det gode stof i rødvin, som menes at kunne forebygge kræft, modvirke hjertekarsygdomme og sænke aldringsprocessen.

Sådan skriver Online-apotek.dk i oktober 2013. 

Siden er der kommet mere forskning på området. Der har været flere positiv resultater på mus. Bl.a. på RUC og lige nu køre der førsøg på 80 frivillig personer, på Skejby sygehus, for at klarlægge om det virker på mennesker og i hvilket omfang. 

Ingen tvivl om at der er noget aktivt i dette stof, som kan hjælpe mange. Man fik mistanke ud fra det Franske paradoks, hvor franskmænd havde mindre kræft og andre følge sygdomme, end resten af Europa. 

Så hvorfor så ikke begynde at drikke rødvin hver dag? I et glas er der ca. 1 mg Resveratrol (Latin Polygonum cuspidatum ) men det viser sig at hvis du skal være sikker på at kroppen får nok af dette stop så skal der mere til. 

Du kan få det i pilleform og en god pille indeholder 5 mg, men de forsøg på mus, svarede til at man skulle indtage ca. 60 mg, hvis man gangede vægten op til en person på 80 kg. Det var vel at mærke for at få kræften cellen, til at blive mindre. 

Hvis man indtager det i pille form er det heller ikke sikkert, man optager det hele i kroppen. Typisk optager man ca. 15-20%, nå man indtager en vitamin pille og det er sikkert noget af det samme med Resveratrol . 

I mine øjne er det også direkte dumt at vente, til at man får kræft og så først der gøre noget ved problemet på det tidspunkt. I mine øjne skulle alle over 30 år, hver dag tage dette unikke stof, hvilket jeg også selv gør. Hvis udviklingen forsætter, mener man at ca. halvdelen at befolkningen, vil får kræft i fremtiden. Det skyldes også at vi lever længere, men der er langt fra den eneste forklaring. 

Men hvis man nu skulle være sikker på at man fik nok Resveratrol, kender jeg kun et produkt på marked som jeg vil anbefale. 

Der er flere grunde til jeg mener det er det bedste. Dels indeholder en dagsration 60 mg og dels er det på gel basis så du optager ca. 95% af indholdet. 

Produktet hedder Pulz og er lavet af et tysk firma. Der er ingen tilsætningsstoffer og oven i fordelen er der også PYCNOGENOL som har mange andre fordele.

Pulz er dyrt, men i forhold til hvad man ellers kan få på marked, så er det halv pris, når man ser på mængden. Hvis du har kræft eller kender nogen som har kræft, så kan pris ikke være afgørende. (Der er ingen der skal have noget med herfra)

Hvis du ikke har kræft så kan du vælge at være ligeglad og sige det rammer nok ikke mig eller du kan tage en beslutning og forbygge. Ingen spare penge på at skifte olie på bilen, men når det kommer til at vedligeholde kroppen er det lige meget. Du kan evt. vælge halv dosis (halv pose)

Du kan læse mere om PULZ her ...

Du kan finde nogle forhandlere, for evt. spørgsmål og også mulighed for rabat hvis du vælger fx. 3 måneders forbrug: KLIK

  Ingen kommentarer:

Send en kommentar