onsdag den 25. februar 2015

Dit sunde valg

Livet handler om valg og i dette tilfælde snakker vi om sodavand og energidrikke.

Alm. sodavand og energidrikke indeholder rigtig meget sukke, farvestoffer og andre tilsætningsstoffer. Noget alle ved, men folk forsætter med at købe disse usunde drikke. Hvorfor vælger man noget, som man ved er usundt ? Det kan der være flere årsager til.

1. Prisen.
2. Smag.
3. Tilgængelighed.
4.Vane.
5. Uvidenhed.
6. Bevist valg

Seks hoved årsager, som gør at der bliver drukket flere og flere læskedrikke.

Samfundet er ændret sig og alting skal gå hurtig. Ned i supermarked, ned i kurven og hjem igen. Folk orker ikke at tage de mange valg og sætte sig ind i nye ting.

Men kun ved at prøve noget nyt kan man ændre en dårlig vane. Men det kræver en indsats fra dig og at du ikke lader tegnebogen bestemme. Groft sagt så ved at vælge med tegnebogen sætter du økonomi over dit helbred. Men det kan vise sig at være dyrt købt i den sidste ende, hvis du senere ender på sygehuset og resten af dit liv skal bruge penge på medicin og følge virkninger.

Jeg mener der handler om de små valg. Hver gang der er et alternativ, så vælg det sunde og tænk over hvad du putter i munden. 

Billede viser en automat og her kan du vælge mellem kendte vare og ukendte vare. Men viste du at den røde Ben er en 100 % naturlig cola, uden sukker og tilsætningsstoffer. Ligeledes er den sorte Ben en 100% naturlig energidrik, også helt uden sukker,tilsætningsstoffer og andre kunstige sødestoffer. Den sorte indeholder ligeledes antioxidanter, som svare til ca. 15 frugter og giver længerevarende energi, som er meget sundere for kroppen. 


Den sorte og den røde står ikke i særlig mange automater og derfor er tilgængelighed begrænset. Men det er der råd for.

Du kan gå ind på denne webshop og så kommer flaskerne lige til døren. WEBSHOP

Hvis du ønsker et medlemsskab og få rabat på købet kan du skrive en mail og du vil få til send information om hvordan du kan kan opnå rabat. MAIL 

Har du en automat eller en anden butik, som mangler en rød og sort fætter så send også en mail.

Tag de rigtige valg og tænk langsigtet.Ingen kommentarer:

Send en kommentar